klíma

A klímaszerelést érdemes klímaszerelőre bízni

A klímaszerelést érdemes klímaszerelőre bízni

A nyarak mostanában elviselhetetlenül melegek, főleg nyár közepén, egy napfényes lakásban ücsörögve. Az egyetlen, ami elviselhetővé teszi, az a klíma, már ha van, és működik. Már önmagában a megfelelő klímaberendezés kiválasztása sem egyszerű hiszen olyan fogalmakkal kell megismerkednünk, mint pl. split klíma, inverteres klíma vagy mobil klíma. Az élményt fokozza, hogy sokszor ezek kombinációja is megtalálható a klíma "szakszótárban", mint pl. mobil split klíma. Nos, mikor ilyenekkel találkozunk, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a klímaszerelő szakember segítségén.

Tovább >

Klíma az edzőteremben

Klíma az edzőteremben

A klímaberendezés napjainkban már nem számít akkora luxusnak, mint néhány évvel ezelőtt. Mind az árak, mind a karbantartás tekintetében lényegesen mérséklődtek a költségek. Rengeteg cég kínál klímatisztítást és telepítést, így nem csak otthora, de munkahelyre vagy akár konditermekbe is érdemes beszereltetni. Az igaz, hogy az áramszámlát megnöveli használata, viszont főleg egy edzőteremben, a hűsítő hatás ezt kompenzálja. Meglehet, különböző típusú és márkájú légkondícionáló berendezések léteznek, a két fő csoport a mobil és a split klíma. A mobil klíma nagy előnye, hogy általában gurulós talppal szerelt, így könynen mozgadható.

Tovább >

Klímaszerelés Budapesten (karbantartás, tisztítás)

Klímaszerelés Budapesten (karbantartás, tisztítás)

Sokféle klímaberendezés közül válogathat az, aki szeretne klímát szereltetni otthonába. A klíma beszerelése azonban csak az első lépés, fontos a rendszeres karbantartás és javítás is. A klíma tisztítását elvégezhetjük házilag is, szakemberek azonban szakszerűbben tudják elvégezni a légkondícionáló berendezés karbantartását. Nem feltétlenül érdemes olcsó klímát venni, hosszútávon több probléma lehet javításuk során.

Tovább >